Den rene vare

By | 27. august 2017

Det er sjovt, at der findes produkter  naturen, der i sig selv er konserverende og derfor kan holde til evig tid, hvis de bare opbevares korrekt. Et af disse produkter er honning. Honning vil ikke af sig selv, hvis det er pakket ind rigtigt, fordærve, og du kan reelt have det stående i dit køkken til tid og evighed. Honning har også et svar, når det kommer til hud- og hårpleje, der kan det samme på sit område. Det er arganolie, og jeg er mere end bare fan.

Jeg tilegner mig ny viden

Arganolie, hvis rette og fulde navn er Argania Spinosa Kernel Oil, presses af kernerne fra argantræer, der vokser i Marokko. Jeg læste om det på http://dk-hair.dk, som er en a mine favoritter, når det kommer til blogs om personlig pleje. Det er en blog, hvor du ikke er i tvivl om, at dem, der skriver derinde, virkelig selv har prøvet et produkt, og at de giver deres uforbeholdne mening om selv samme. Det giver mig en rigtig god idé om, hvad der er noget for mig, men også hvor jeg kan købe det til n god pris.

Rigtig mange brugere er glade for hair4all.dk, og det er med god grund. Du finder ikke mange steder, hvor dine varer sendes indenfor et døgn, som har et kæmpe udvalg af lækre varer, og som har priser, der mest af alt minder om et brandudsalg.

Hvad er arganolie for en størrelse?

Det er ret enkelt en olie. Den fås fra Cosmos Co som helt ren olie uden tilsætningsstoffer af nogen art, og den er himmelsk at massere ind i håret. Især mine spidser får en tur, og der skal vitterligt ikke mere til end et par dråber, så er håret blødt og lækkert. Det skinner også, men uden at det bliver fedtet eller tungt. For mig er det følelsen af frisør i hverdagen, og det er samtidig pleje til mit hår, som jeg ikke kan få andre steder.

Det kombinerer jeg med hair4all.dk, for her kan jeg få det til en pris, jeg ikke kan få andre steder. Det er win win for mig, og trænger dit hår til god pleje, der kan både ses og mærkes, samtidig med det kommer til at se ud som noget, der lige har fået professionel pleje, så er arganolie det eneste rigtige. I øvrigt er jeg sikker på, at den lækre olie også vil være rigtig god mod tør hud, så det har jeg tænkt mig, jeg skal teste som det næste,