Derfor er arganolie det nye sort

By | 5. august 2017

 

Trends inden for skønhedsprodukter skifter hele tiden, og efterspørgslen på et produkt kan falde lige så hurtigt, som den er steget, når folk finder ud af, at det ikke har den ønskede effekt. Et produkt, der har formået at forblive populært og efterspurgt, er arganolie. Arganolie har nemlig vist sig at være et supergodt produkt, der har en række gode, naturlige effekter. Har du endnu ikke prøvet arganolie, så læs med her, og find ud af, hvor mange ting arganolie kan bruges til.

 

Hårpleje

Arganolie fås i mange forskellige varianter, og en af de mest populære er til håret. Der findes et utal af forskellige slags olier, hårkure, scrubs og så videre, som man kan bruge til håret, men få er lige så naturlige og alligvel effektive som arganolie. Du kan bruge det som en hårkur hen over natten, hvor det kan hjælpe, hvis dit hår er tørt og slidt. Den kan desuden forebygge og modvirke skæl, hvis du døjer med det.

 

Hudpleje

Foruden håret er arganolie også glimrende til pleje af huden. Uanset om du døjer med tør hud, akne, hudorme, uren hud eller andet, så kan arganolie bruges. Faktisk hjælper det også til at hjælpe dig af med strækmærker. Det gode ved arganolie er, at du kan bruge det med ren samvittighed, fordi det er et naturligt produkt uden tilsatte parabener, konserveringsmidler eller andet.

 

Her køber du det

Takket være arganoliens popularitet er der efterhånden også mange, der sælger det. Du skal være sikker på, at du ikke bliver snydt og får et fortyndet produkt. Jeg vil anbefale dig at handle ved Hair4all, der sælger arganolie fra Cosmos Co., som er en dansk forhandler, der kun laver 100% naturligt arganolie, der desuden er udvundet under gode vilkår for de lokale i Marokko.