Dit skæg har brug for skægpleje

By | 8. maj 2017

Dit skæg har brug for skægpleje

Er du så heldig, at du har evnen til at gro et smukt og prangende fuldskæg? Og har du besluttet dig for, at det vil du gøre? Så skal du huske én ting, som er helt essentiel for, at dit skæg ikke kommer til at fremstå beskidt, lugtende og ulækkert. Skægpleje! For uden skægpleje, så bliver dit skæg nemlig ikke synderligt attraktivt, og desuden så vil det fremstå fladt og uden liv. Med skægpleje derimod, så vil dit smukke fuldskæg virkelig komme til sin ret, fordi skægolien plejer, beskytter og nærer skægget samt huden indenunder. Så det vil du ikke være foruden.

 

Dit skæg er meget udsat

Som du måske ved, eller som du i hvert fald vil finde ud af, så er dit skæg udsat og mere sårbart, end meget andet. For tøj kan vaskes, og hår kan vaskes, men skægget, det er en anden sag. For man vil ikke slide for meget på hårene, og desuden sidder skægget lige ved munden, forrest i ansigtet. Det betyder, at andre folk kommer tættere på dit skæg end på dit hår, og at dit skæg kommer mere i kontakt med luftpartikler fra forskellige lugte, ligesom at vind og vejr også slider.

 

Som du nok kan regne ud, så er det her, at skægolien kommer ind i billedet. Hvis du, efter bad eller hver morgen, drypper et par dråber skægolie i hånden, og masserer det ud i dit skæg, så vil olien gøre arbejdet for dig. For olien bringer næring, pleje og beskyttelse, så alt, der er beskrevet ovenfor, ikke længere er nogen sag. Selv benytter jeg mig af en skægolie fra The Bedfordshire Beard Co., som er en rigtig mandeolie med rødder fra de britiske, maskuline skægtraditioner! Den kan du finde hos Hair4All, som i øvrigt har et bredt udvalg til dit skæg, endda til favorable priser og med hurtig levering.