Døjer du også med umedgørligt hår?

By | 2. marts 2017

Til at blødgøre mit hår og sørge for det er nemt at rede ud, bruger jeg Moroccanoil og jeg vil anbefale alle der ønsker blødt og skinnende hår at gøre det samme!

Moroccanoil er blevet verdenskendt på kort tid og både frisører og privatpersoner som mig selv er blevet afhængige af det! Det produceres i Israel og er lavet af arganolie. Arganolie er sprængfyldt med antioxidanter og vitaminer som er gavnlige for hårets struktur, bl.a. vitamin E og A, som også er kendt for at have gavnlige effekter på huden, f.eks. hvis man lider af eksem og psoriasis.
Moroccanoil’s serie til håret tilfører en fantastisk fugt og pleje til håret, så det efterlades blødt, skinnende og nemt at rede ud. Jeg har brugt serien i månedsvis nu og vil anbefale den til alle!

Selve olien er utrolig nem at bruge. Den kan bruges både i vådt og tørt hår. Jeg bruger den mest efter jeg vasket hår for at gøre det nemmere at rede ud og for at undgå tørre spidser. Så fordeler jeg en lille mængde mellem hænderne og krammer det ind i håret. Det fedter ikke, men trænger hurtigt ind i håret og efterlader det blødt og nemt at style! Mit hår tørrer også hurtigere, når der er kommet olie i!
Der findes også en light udgave af Moroccanoil, som specialudviklet til skandinavisk hår. Det er kendetegnet ved at have en lettere formular som er mere velegnet til tyndt og fint hår. Selv bruger jeg den normale udgave, da mit hår er kraftigt og har tendens til at blive kruset.

Du kan købe Moroccanoil produkter hos Hair4all, som efter min mening har branchens bedste priser. De tilbyder et bredt udvalg og Moroccanoil produkter og mange andre for den sags skyld. Deres priser er blandt de billigste, og de den hurtigste leveringstid jeg nogensinde har oplevet! Ofte har jeg min pakke dagen efter, hvilket jeg ikke har oplevet noget andet sted. De har samtidig hundredvis af tilfredse kunder på Trustpilot, hvor de roses meget for deres kundeservice og lynhurtige levering.

Så hvis du ligesom mig døjer med umedgørligt hår og tørre lokker, så vil jeg helt klart anbefale dig at prøve Moroccanoil’s produkter! Dit hår vil blive mere medgørligt, blødt, skinnende og sundt!
Tag et kig på Hair4all’s hjemmeside og find et Moroccanoil produkt der passer til dit hår!