Få smuk hud og skinnende hår med Argan Oil!

By | 30. januar 2017

Med arganolie fra Cosmos Co. får du et kvalitetsprodukt med uendelige anvendelsesmuligheder! Selv kan jeg ikke leve uden dette produkt, og her vil jeg forklare hvorfor!

Arganolien fra Cosmos. Co er 100 % ren Argania Spinosa Kernel Oil, og er umiddelbart den eneste jeg har kunne finde på markedet, der ikke er fortyndet med forskellige tilsætningsstoffer og konserveringsmidler. Arganolie har ikke behov for tilsætningsstoffer, da den er selvkonserverende. Olien er filtreret og kan benyttes på alle hudtyper, selv babyhud! Den er meget koncentreret og derfor drøj i brug.

Arganolie har et meget højt indhold af antioxidanter, essentielle fedtsyrer og vitamin E, hvilket giver den en række sunde egenskaber til hud og hår. Jeg bruger den både på kroppen og i slidte spidser, hvilket den er virkelig god til. Arganolie har en række ultrasunde egenskaber. Argan olien er f.eks. særdeles velegnet mod bumser og uren hud, fordi olien er rensende, hvilket gør at den fjerner de affaldsstoffer, som stopper porrerne til, og som senere bliver til bumser. Samtidig er den også god mod tør hud og eksem, fordi olien har fugtgivende egenskaber, som genopretter hudens naturlige balance, og tilfører fugt til huden.
Derudover både modvirker og forebygger den skæl, forebygger strækmærker, kan anvendes mod solskoldninger og kan bruges som make-up fjerner!

Jeg har brugt den i flere i måneder, og jeg er afhængig! Min hud bliver babyblød og mit hår bliver sundt og skinnende. Jeg smører min hud ind efter bad og mine hårspidser får en tur hver morgen, det er en hurtig og nem rutine, hvor alle kan være med!

Olien køber jeg hos Hair4all.dk, som fører et kæmpe udvalg af hår- og hudplejeprodukter fra en række kendte internationale og danske producenter. De fører en masse af Cosmo Co.’s produkter til lave priser og det bedste ved Hair4all er at de leverer fra dag til dag på hverdage hvis man bestiller inden kl.13! De er blandt de højest ratede på Trustpilot hvor de har hele 9,6!

Vil du også have glødende sund hud og smukt skinnende hår, så smut ind hos Hair4all.dk og tjek udvalget af lære Arganoil produkter ud!