Farv håret selv og spar penge

By | 7. marts 2017

Fra naturens side af har jeg den klassiske leverpostejsfarve, hvilket jeg altid har haft lidt svært ved at acceptere, og derfor har jeg altid flittigt fået farvet mit hår i en lysere nuance. Jeg har efterhånden brugt mange timer i en frisørstol – og ikke mindst mange penge. De sidste par måneder er jeg derfor begyndt at begive mig ud i at farve mit hår selv, da jeg syntes, at det hurtigt blev for dyrt at rende til frisøren hele tiden, når man er studerende og på SU – og får udgroninger på nul komma fem. Jeg fandt derfor ud af, at der altså var en del penge at spare ved at farve hår hjemme på badeværelset, og det er altså ikke så svært, som det lyder. Så længe man tager sig tid og er grundig, så er der intet at være bange for! Jeg har fået rigtig gode resultater de gange, jeg selv har farvet det, og jeg er derfor sikker på, at jeg kommer til at gøre det selv fremover. Man kan naturligvis godt rende til frisøren en gang imellem, hvis man trænger til en ordentlig omgang forkælelse, men jeg vil selv til at ordne hårfarvningen fra nu af. 

Gode produkter til gode priser  

Det kan hurtigt virke som lidt af en jungle, når man skal købe hårfarve for første gang, og jeg var naturligvis også forvirret i starten. Jeg har dog fundet frem til Hair4all.dk, som tilbyder et stort udvalg af kvalitetsprodukter inden for blandet andet hårfarve, og man kan få alt sammen til rigtig gode priser, hvor de fleste kan følge med. Personligt er jeg rigtig glad for mærket Tints of Nature, da farven holder længe, og så bliver mit hår samtidig lækkert og glansfuldt. Hvis jeg trænger til en genopfriskning mellem farvebehandlingerne, så bruger jeg altid Revlon Nutri Color Creme, som er de populære farvebomber, der kan friske hårfarven op på ingen tid. 

 

 

Få et nærmere indblik på deres hjemmeside og find frem til de produkter, der passer til lige netop dit hår!