Forny dit look med en ny hårfarve

By | 3. august 2017

De fleste af os har prøvet at se os selv i spejlet og har kedet os over det ansigt, som vi så deri. Nogle gange trænger man altså bare til, at der skal ske noget nyt i ens liv. Det kan være alt fra store til små ting eller ændringer, men ofte er det eneste, der skal til, at man giver sig selv en lille makeover, som f.eks. ved at farve sit hår.

Vær god ved dit hår

Det gælder om at være god ved sit hår, når man farver det, men det er desværre ikke alle produkter, der rent faktisk er det. Der er dog stadig en del produkter, som tager god hånd om håret. Det er blandt andet Tints of Nature og Revlon Nutri Color Creme.

Tints of Nature er ikke et økologisk produkt, men det indeholder en lang række økologiske elementer, hvilket gør det til et produkt, der er utrolig sundt for dit hår. Herudover indeholder det heller ikke parabener eller ammoniak. Udover at farven er sund for dit hår, giver den også en tæt farve, som samtidig plejer håret og giver en skøn glans.

Revlon Nutri Color Creme er en af de såkaldte farvebomber, som er perfekt, hvis du gerne vil friske din nuværende hårfarve op. På cirka 3 minutter giver den dit hår nyt liv, blødhed og glans. Produktet er optimalt at bruge imellem regulære farvninger, netop for at holde hårfarven ved lige og sørge for, at den ikke bliver for mat og kedelig at se på. Med Revlon Nutri Color Creme får du et farvende hårprodukt, der samtidig plejer grundigt.

Hair4all har lige det, du søger

Et af de steder, hvor du kan få skønne og sunde hårfarver fra begge producenter, er hos hair4all.dk. Du kan finde et stort og billigt udvalg på https://hair4all.dk/. Hair4all går utrolig meget op i, at deres produkter skal være at høj kvalitet og være sundt for brugeren, og derfor passer disse produkter godt ind i deres sortiment.

Hair4all har en virkelig god leveringsservice. Den bestilte vare bliver afsendt inden for 24 timer, og den er derfor fremme hos dig i løbet af ingen tid. Udover god leveringsservice formår de også at give en kanon kundeservice, hvor de altid er klar på at besvare eventuelle spørgsmål.