Husker du at pleje skægget på rette vis?

By | 22. juli 2017

Mange mænds skæg er deres stolthed. Det er ikke blot symbolet på mandlighed, men i ligeså høj grad et symbol på, hvem man er som person. Og så er det selvfølgelig også værd at vise, at man rent faktisk er i stand til at gro et skæg. Således er der mange af os, som render med de små hår i ansigtet – og vi er ofte stolte af det. Men husket vi at pleje det ordenligt? Det er faktisk de færreste, der gør det. For det er ikke blot nok at gå i bad og vaske det grundigt.

 

Skæg samler masser af skidt og lugt, som nemt sætter sig bedre fast, hvis ikke man plejer sit skæg ordenligt. Du kender sikkert godt, hvordan skægget hurtigt kan tage lugt, især efter mad, ligesom at det også kan samle masser af skidt op, fordi det sidder så udsat i ansigtet. Det er besværligt, men heldigvis så er der to måder, hvorpå du kan holde skæggets lækre udtryk og mandlige duft. Læs med eller besøg denne side for produkter til skægpleje.

 

Olier og kam & saks

Første måde at holde skægget ordenligt på er med olier til skæg. Det kan lyde feminint, men der er ingen tvivl om, at de flotteste skæg på gaden er dem, som er velholdt med en god olie. Disse skægolier, som er specielt til skægpleje, styrker hårene, de opfrisker huden indenunder, ligesom at olierne også fjerner lugtgener med en maskulin og diskret parfumeret tilsætning.

 

Andet tip er, at man skal huske at bruge kam og saks. Naturligvis kan man altid besøge en barber, som ordner skægget for dig, men på den anden side er det også sjov at holde det selv. Det kræver ikke så meget. Kanterne skal trimmes på kinderne, hårene skal reddes fra tid til anden, så det sidder nydeligt, ligesom at spidserne gerne må blive klippet fra tid til anden.