Med arganolie er mulighederne uendelige!

By | 28. februar 2017

Drømmer du også om babyblød hud? Cosmos Co. tilbyder som nogle af de eneste i verden en 100% ren arganolie, udvundet i Marokko, som kan udvikle mirakler for både hud og hår! Hvad end din hudtype måtte være, vil arganolie have en gavnlig effekt. Jeg selv har brugt den mod skæl i hovedbunden, hvilket har virket fantastisk!
Den eneste ingrediens der er tilsat i Cosmos Co.’s arganolie er Argania Spinosa Kernel Oil, og er derfor et helt rent produkt!

Arganolie bliver også kaldt ”Marokkos guld”, og ikke uden grund. Den er kendt for at have et højt indhold af både antioxidanter, essentielle fedtsyrer og vitamin E, hvilket giver den en række nyttige effekter på både hud og hår. Den kan benyttes af alle hudtyper, og er blandt andet kendt for at have en gavnlig effekt på både skæl, akne, tør hud, psoriasis og myggestik! Jeg bruger den både i hovedbunden, for at forebygge skæl, og på kroppen for at undgå tør hud og blødgøre. Den er behagelig og nem at bruge, og trænger hurtigt ind i huden uden at fedte. Du kan dog også bruge den som makeupfjerner, ansigtsolie, mod strækmærker og på neglebåndene – mulighederne er uendelige!
Jeg har også haft købt deres læbepomade, hvilket er den samme olie, bare i en lille smart emballage. Den er god at have med i tasken, og kan nemt fyldes op igen med den større olie.

Jeg køber mine arganolie produkter hos Hair4all.dk, som tilbyder et stort udvalg af hud- og hårprodukter til de billigste priser på markedet, heriblandt mange produkter fra Cosmos Co. Jeg elsker deres webshop fordi udvalget er så stort, servicen er venlig og professionel og fragten er lynhurtig! Jeg har tit oplevet at have min pakke dagen efter. De har scoret hele 9.7 på Trustpilot og har dermed hundredvis af tilfredse kunder!