Skæg for mænd

By | 10. august 2017

Det har aldrig været mere moderne at have skæg, end det er nu. Rundt om i landet plejes og studses de famøse herreskæg, og faktisk er det blevet lidt af en konkurrence at have det flotteste skæg. Men hvordan er det lige, vi får det allerbedste skæg, og hvad skal man egentlig være opmærksom på, når man forsøger at gro det perfekte skæg? Vi kigger i dette indlæg på, hvad man skal overveje, når man vil forsøge sig med den populære dille at gro et skæg.

Skæg kræver tålmodighed

Hvis man selv er fan af de lange, tætsiddende skæg, som efterhånden sidder på mange mænd, må man i den grad have tålmodighed. Det tager nemlig ikke kun en formiddag at få et sådant skæg, og for mange tager det flere måneder (ja, måske år) at få den rette længde. I denne periode må man gerne rette en smule til, men man må for guds skyld ikke begynde at rette det for meget, idet man ikke altid får det ønskede resultat i sidste ende, hvis man løbende har tilpasset det med en fed frisure i forhold til længden.

I takt med at skægget gror, skal man dog være opmærksom på, at skægget kræver olie og voks, således at det altid ser pænt og hygiejnisk ud. Ingen gider at kigge på et skæg, der ikke er rent, og får hurtigt det udtryk, at man i stedet for at være moderne ligner en bums.

Der er mange gode produkter, når det kommer til skægpleje, men med produkterne fra https://hair4all.dk/ får man nogle produkter, der virkelig sparker røv. Her sælger de kun produkter, de ved virker, og man kan tilmed få råd og vejledning, hvis man ikke selv er erfaren med skægpleje. Udvalget er stort, priserne er vanvittig gode, og servicen er ikke til at tage fejl af. Her bliver du virkelig taget hånd om.