Skægolie er en nødvendighed for rigtige mænd

By | 30. juli 2017

Når vi nu skal have skæg, så er det vigtigt, du også sikrer, det er så sundt som dit hår, og det er derfor, jeg ved, at det er nødvendigt med skægolie, og som enhver med lidt almindelig sund fornuft, så handler jeg det hos Hair4all.dk. De har de bedste priser, og de har et udvalg, som sikrer, at det altid er muligt at finde et produkt, som passer dig og din stil. 

Nogle få dråber er nok 

Når du først skal købe de produkter, som du skal bruge, så kan det virke som en stor udskrivning med olie og andre produkter til at sikre, at skægget står flot og velplejet, men det er på lang sigt ikke så dyrt.

Jeg troede også, at jeg skulle bruge formuer på det, men det kommer du ikke til, for alle produkterne er så drøje i brug, at de holder meget længe. Samtidig ser flaskerne rigtig fede ud, så de pynter oven i købet på badeværelset. Jeg vil nemlig gerne signalere, at en rigtig mand plejer sig selv og også sit skæg, for det er ingen skam, og det er det, der gør, at mit står så meget flottere end de fleste andres.

Fantastisk levering

Jeg er desværre ikke altid så hurtig til at få mit lager fyldt op. Det er nok fordi, jeg har vænnet mig til, at produkterne holder så længe, så der ikke er grund til at spekulere over det i hverdagen. Men selv det bedste i verden får en ende, og så skal jeg lige pludselig skynde mig. Hos Hair4all.dk er det dog ikke noget problem, for de sender varerne så hurtigt, at de sidste dråber ikke er brugt op endnu herhjemme, før jeg har en ny portion stående som reserve, og det gør, at jeg kun handler hos dem – hver gang.