Trænger dit skæg til lidt ekstra pleje?

By | 3. april 2017

Nu er jeg en af dem som er blevet grebet af skægtrenden. Jeg har ladet skægget vokse, men fandt hurtigt ud af hvor nemt det kan komme til at se usoigneret ud. Jeg begyndte derfor at undersøge skægpleje, men havde ikke lyst til at der var noget der skulle tage alt for lang tid og kræve alt meget energi. Jeg faldt over skægpleje fra Bedfordshire Beard hos Hair4all.dk, og vil gerne anbefale til folk som mig som vil pleje skægget!

Bedfordshire Beard har lavet et groom sæt med en olie og en såkaldt ”balm”. Olien er fremstillet af naturlige olier fra jojoba, mandel, abrikos, hampfrø og vindruekerner, som plejer skægget. Balmen indeholder shea smør, bivoks og arganolie, som man kan bruge som stylingprodukt til skægget, da det har en hård konsistens, men samtidig blødgør og fugter skægget. Resultatet af disse to er et sundere, blødere og pænere skæg med mere glans og struktur. Begge produkter har en maskulin duft af sandeltræ, cedertræ og fyrretræ, som leder tanker hen på træer og skov. Begge produkter indeholder samtidig ingen parabener, og derfor også velegnet til folk med sensitiv hud.
Jeg påfører først skægolien, som kommer i en smart glasflaske med pipette, som gør den nem og påføre, og styler herefter med skægbalsammen. Det er en nem og hurtig rutine, som ikke kræver meget energi i hverdagen!

Som sagt fandt jeg disse skægpleje-produkter hos Hair4all.dk, som tilbyder et stort udvalg af hud- og hårprodukter til de billigste priser på markedet, heriblandt mange produkter indenfor skægpleje.
Jeg benytter ofte deres webshop fordi udvalget er så stort, servicen er venlig og professionel og fragten er lynhurtig! Jeg har tit oplevet at have min pakke dagen efter jeg har bestilt, og det har jeg ikke oplevet noget andet sted! De har også scoret hele 9.7 på Trustpilot og har dermed hundredvis af tilfredse kunder!

Så hvis dit skæg også trænger til lidt ekstra pleje, vil jeg anbefale at tage et kig forbi https://hair4all.dk/produkter/170-skaegpleje/, og finde et skægprodukt der passer til dig!